torsdag 19 november 2015

En tur till Vellinge och julen.........

Det blev en tur till Vellingeblomman. Den årliga turen dit.

Här finns allt som har med jul att göra och fina landskap
och miljöer som är uppbyggda.

Stora julkrubban har två riktiga åsnor.

Tomtar i alla dess utförande och former.

Sådan här snökula gillade man som barn.

Nöff nöff...en julegris.

En riktigt grisrumpa...haha,


4 kommentarer:

 1. Hej :) Välkommen tillbaka :) Du ska veta vad jag har funderat på vart du tog vägen. Så tråkigt med er Emma. Jag vet hur det är att mista en kär vän. Det är 7 1/2 år sedan men jag saknar Lotta fortfarande. Kram Katarina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Jo Jag orkade inte blogga mer efter Emmas död. har varit mycket på facebook sedan dess men haft körigt med mitt jobb. Nu har jag två nya jobb inom samma bransch. Det är riktigt kul att få återkomma till er följare och min blogg......

   Radera
 2. Hej igen!
  Så glad jag blev att se att du är tillbaka! Men jag förstår, man får hela livet i spillror när ens djur tas bort från en. Vi har varit där flera gånger och det tar, det tar, man hämtar sig inte riktigt på länge.
  Kul i alla fall att ni varit på utflykt till Vellingeblomman! Och kul med nytt arbete! Är det inom samma "bransch" som tidigare? Hoppas du trivs i alla fall!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Ja det var som att falla ner i en stor djup avgrund att missta Emma. Allt gick så snabbt och hon kunde ju haft många år till, men ja nu skedde det tragiska tidigare. Jo mina nya jobb är inom samma bransch, Lite mer pendlande nu bara, men det gillar jag.

   Så nu skall här bloggas igen... :)

   Radera