tisdag 3 mars 2015

R.I.P Emma

Vår kära Emma gick bort i morse.
Somnade in efter att gett husse och matte
vars en puss. Redan STOR saknad.

10 kommentarer:

 1. Oh, nej, oh nej, det är ju så förfärligt hemskt........Jag lider med er.
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snäckskalsdalen

   Ja allt gick så fort. I höstas opererades hon för magsäcksvridning och under operationen uppdagades ett större hjärtfel. Efter att ha satt in en himla massa mediciner, fick Emma komma hem. Hon återhämtade sin vikt men man såg på henne att hon var rädd om sin tid och dagar. Samtidigt, nu efter, inser jag att hon var sliten, svag och inte egentligen hade så himla kul vardagar efter operationen. Hon skulle blivit 8 år nästa månad.

   Radera
 2. Vad sorgligt att höra! Så hemskt att ta farväl av sin hund. Stor styrkekram till er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Petra

   Jag är ändå glad att hon fick dö hemma. Hon älskade sitt hem, sina leksaker och sin säng. Att dö där var nog det hon också ville. Saknaden är redan enorm....enorm.

   Radera
 3. Så fruktansvärt sorgligt :( Lider med er, det är så tungt att förlora en älskad fyrfota vän. Massor av kramar till er båda /Monne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alen Trädgård

   Ja hon var ju mer än en vovve för oss. Hon var vårt barn och livskamrat också. Emma är ju ängel nu och hoppas hon har det så bra hon kan där.

   Radera
 4. Tråkigt att höra, men jag förstod att det var på gång. Nu får ni tänka på alla trevliga stunder ni har haft med Emma och att hon hade ett fint liv tillsammans med er. När ni har sörjt färdigt kanske ni börjar fundera på att börja leta efter en ny livskamrat och familjemedlem. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cici

   Ja vi försöker komma tillbaka till gamla rutiner igen och skapar våra fina minnen efter Emma. Vi hade ju henne i nästan 8 år och hon har gett oss många fina stunder som vi kan minnas. Nja, inte ännu blir det någon ny livskamrat, men om några år så kanske.

   Radera
 5. Åh nej...beklagar verkligen er sorg <3 kram/c

  SvaraRadera
  Svar
  1. Caelum Corner

   Tack...jo ja Emmas tid på jorden tog tyvärr slut.

   Radera